E-knjiga: Tajna uspješnog predavanja pokazat će ti

Kako izvući 100% koristi iz svakog
predavanja i olakšati učenje za ispite


Isprobani trikovi i metode za maksimalnu motivaciju, koncentraciju i pamćenje koji će ti omogućiti izvući 100% koristi iz svakog predavanja i značajno olakšati učenje za ispite.


Nakon uspješnih tečajeva, webinara i brojnih radionica superpamćenja i superučenja... Prva e-knjiga od Super Studenta

PDF priručnik koji će ti pomoći ubrzati i olakšati učenje te maksimalno iskoristiti predavanja. 

Na predavanja, bila ona obavezna ili ne, trošiš sate i sate tjedno! 

Koliko bi bolje bilo da zapamtiš i naučiš više na predavanju, a da se onda učenje svede na malo ponavljanja i proširivanja znanja?

Upravo ćeš to savladati kroz 63 stranice priručnika - kratko jasno i praktično, podijeljeno u 3 dijela ključna za uspjeh:

Ideja priručnika je da ga možeš pročitati u jednom danu i odmah učiniti svoja predavanja 100% korisnima, a učenje nakon predavanja neizmjerno efikasnijim - jer ćeš imati prave tehnike i pravu strategiju

Na tebi je da ju iskoristiš!

Uvijek kada ti zatreba, priručnik će ti služiti kao motivacija i izvor najboljih tehnika učenja i pamćenja.

Priručnik je nastao nakon iskustva brojnih grupa učenika i studenata koje su prošle Super Student radionicu brzog učenja. 

Vama koji ste prošli radionicu brzog učenja, ovaj će priručnik biti super podsjetnik i način da dalje usavršite tehnike. Tko (još!) nije bio dio radionice brzog učenja, ovaj će priručnik poslužiti kao odskočna daska koja će te uvesti u svijet kvalitetnog brzog učenja. 

Što te čeka u priručniku?

Svi smo čuli na stotine savjeta za učenje. Većina ih ne radi.


Tajna uspješnog predavanja te neće naučiti općenitim savjetima. Naučit ćeš korak-po-korak strategiju koju možeš koristiti za efikasnije, lakše i brže učenje tijekom i poslje predavanja. 


Cjelina 1 pokazat će ti kako se dovesti u produktivno stanje za praćenje predavanja. Naučit ćeš važnost uklanjanja distrakcija i moćan psihološki trik koji će te pripremiti za bolje pamćenje i koncentraciju na samom predavanju.


Cjelina 2 bavi se strategijom tijekom predavanja. Naučit ćeš kako voditi korisne bilješke i izbjeći greške koje čini većina. Kroz koncept "ključnih misli" dobit ćeš savršen način za sažimanje opširnog predavanja (ili gradiva), bez da se brineš da ćeš izbaciti nešto što je bitno za ispit. U ovoj ćeš cjelini saznati snažnu tehniku za brže i efikasnije pamćenje sadržaja cijelog predavanja. 


Osim predavanja, cjelina 3 priručnika će ti objasniti što činiti nakon predavanja da se osiguraš da će tvoje učenje biti brzo, lako i efikasno. Naučit ćeš kako se boriti protiv zaboravljanja i miješanja informacija. Vidjet ćeš kako održati koncentraciju tijekom višesatnog učenja i kako ponavljati mnogo efikasnije nego što to sada činiš.


Sve tehnike ćeš savladati na konkretnim primjerima dosadnog i opširnog gradiva. Na tebi je da ih iskoristiš!  

CIJENA:
25 eur (188,36 kn)

Kreni bolje učiti već danas!