SUPER STUDENT
Super-pamćenje za super poslovne rezultate

Zanima Vas edukacija za veću produktivnost i ogromnu prednost u poslovanju?
Javite nam se na edukacije@superstudent.hr!


"Ima jako puno primjera te je edukacija interaktivna i korisna. Potiče na kreativnost i razmišljanje. Primjenjivat ću naučeno."
-Drago, voditelj odjela za pripremu i provedbu EU projekata

U današnjem svijetu, jedina konstanta je da se sve mijenja. Količine novih informacija i tehnologija s kojima se susrećemo veće su nego ikad. Ono što danas naučimo, jako brzo postaje zastarjelo.

Tko u takvom svijetu ima prednost? Oni koji pamte informacije i usvajaju nova znanja bolje i brže od drugih. Upravo to je cilj Super Student edukacija.

Kroz interaktivna predavanja pomoći ćemo vašem timu usvojiti tehnike koje će im pomoći povećati koncentraciju i produktivnost te drastično poboljšati i ubrzati pamćenje novih informacija.

Bilo da se radi o novoj tehnologiji, informacijama o projektima ili imenima i detaljima o klijentima… Tehnike koje ćete usvojiti bit će iznimno korisne i primjenjive u poslovnom, a i u privatnom životu.

Ako se prepoznajete kao tvrtka za čije je poslovanje ključno brzo i efikasno usvajanje informacija – onda je ova edukacija za vas nužnost, a ne samo prednost.

Želite li svojim zaposlenicima pružiti jedinstvenu, zanimljivu i korisnu edukaciju o kojoj će se dugo pričati? Onda je vrijeme da dogovorimo sastanak!

Cilj, namjena i format Super Student edukacija

Cilj Super Student edukacije je formirati kod zaposlenika vještinu brzog, lakog i efikasnog pamćenja informacija s kojima se najčešće susreću kod obavljanja posla.

Naše edukacije namijenjene su za direktore, menadžere, voditelje i djelatnike - sve one koji se svakodnevno susreću s novim ljudima, informacijama, znanjima i vještinama koje je potrebno usvajati i pamtiti.

Super Student edukacija nije šablona i ne zanima nas prosjek. Prvo definiramo vaše jedinstvene želje i potrebe pa gradimo savršenu edukaciju. Ono što je zajedničko svakoj edukaciji je visok stupanj kvalitete, interaktivnost i angažman polaznika te konkretni rezultati.

Zbog individualnog pristupa, naše edukacije su različitih formata (online ili uživo) i trajanja (poludnevne, cjelodnevne, višednevne i višetjedne edukacije).

CIJENE edukacija se kreću od 100 eur (753.45 kn) po polazniku, na bazi poludnevne edukacije za 5-10 osoba, a ovisno o formatu, trajanju i vašim potrebama slažemo individualne ponude.

Koje su teme Super Student edukacija?

Jednostavnim rječnikom? Drastično poboljšati kogintivne sposobnosti svakog polaznika za bolju efikasnot i performanse.

Detaljnije, edukacije pokrivaju:

 • Razumjeti teoretske osnove mnemonika (skup strategija za brzo i efikasno pamćenje)

 • Formirati vještinu mnemoničkog pamćenja informacija koja nakon jedne percepcije (čitanja, slušanja ili gledanja) omogućuje pamćenje sa 100%-tnom preciznošću, onih informacija koje su bitne u poslovanju

 • Naučiti vladati vremenom pohrane informacija (pamćenje na kratki rok ili cjeloživotna pohrana)

 • Usavršiti vještinu mnemoničkog pamćenja na sljedećim vrstama informacija:

  • pojmovi maternjeg ili stranog jezika, apstraktni koncepti, naziv i skraćenice

  • numeričke informacije: brojevi, datumi, iznosi, šifre, lozinke, računi...

  • stručni tekstovi, pravilnici i preporuke, algoritmi i postupanja

  • strukturirani podatci poput tablica, shema i klasifikacija

  • sažetci govora, sastanaka i sadržaja predavanja

  • rasporedi, popisi zadataka i planovi

  • razne relevantne informacije o ljudima (zaposlenicima, partnerima, investitorima, konkurentima, predstavnicima...)

Koje su praktične vrijednosti za zaposlenike i tvrtku?

 • Sposobnost pamćenja relevantnih informacija sa 100%-tnom preciznošću na samoodređeni rok; od kratkoročne do cjeloživotne pohrane u pamćenju

 • Slobodno kretanje kroz zapamćene informacije kao po spisima ili računalnim datotekama, što omogućuje efikasno prisjećanje (po redoslijedu i obrnutom redoslijedu, selektivno, po ključnoj riječi ili pitanju, po abecednom redu ili rednom broju)

 • Sposobnost lakšeg usvajanja i pamćenja informacija kod stručnog usavršavanja (knjige, priručnici, treninzi, predavanja, tečajevi, konferencije)

 • Brže procesuiranje i retencija kompleksnih poslovnih informacija koja omogućuje da lako i pouzdano obavljate poslovne sastanke i pregovore "bez papira"

 • Sposobnost pamćenja velikog broja imena i lica te relevantnih informacija o pojedincima (potencijalnim i postojećim klijentima, kolegama...)

 • Sposobnost prisjećanja (davno) prošlih sastanaka i dogovora u detalje

 • Sposobnost usvajanja nove vještine ili znanja brže nego prosječne osobe

 • Sposobnost pamćenja detaljnih informacija različitog stupnja složenosti (uputstva, stručne i znanstvene publikacije) čime se štedi vrijeme tijekom obavljanja posla

 • Ako je sve ostalo jednako (obrazovanje, radno iskustvo i ostalo), zaposlenici koji posjeduju sposobnost pamćenja kompleksnih informacija ističu se među ostalima kao jedinstveni stručnjaci

 • Ovakvo pamćenje kod zaposlenika pozitivno utječe na produktivnost i efikasnost što zauzvrat utječe na cjelokupni profit tvrtke

Tko je predavač?

Dino Benedetti je specijalist i edukator s višegodišnjim iskustvom u treningu vještina pamćenja i učenja. Autor je priručnika za brzo učenje namijenjenog učenicima i studentima. Tehnike pamćenja razvija preko 12 godina i prvi u Hrvatskoj kroz Super Student uvodi edukacije koje nisu "copy-paste" inozemnih stručnjaka u pamćenju, nego rezultat višegodišnjeg iskustva i primjene. Na društvenim mrežama, njegove savjete prati preko 55.000 ljudi.

Zašto Super Student edukacije?

 • Ogromna prednost u poslovanju.
  U današnjem svijetu nema napretka bez konstantnog učenja i razvijanja novih vještina. Što mislite koliku prednost imaju oni koji usvajaju i pamte bitne informacije 2-3x brže i bolje od svih ostalih?

 • Kvalitetniji odnos s klijentima i unutar tima.
  Jedno zaboravljeno ime ili podatak može srušiti dugo građene odnose. Tehnologija pomaže, ali onaj tko imena i činjenice o ljudima pamti s lakoćom, uvijek će biti vrijedna točka tima.

 • Osjetno povećanje produktivnosti.
  Tehnologija danas preuzima velik dio "tereta", ali naš um je još uvijek ono na što moramo računati. Bolja koncentracija, fokus , kvalitetnije i brže pamćenje su preduvjet veće produktivnosti.

 • Dajete vrijednost svom timu i izvan okvira posla.
  Prava vrijednost je u osobi koja se razvija na svim područjima, ne samo u jednom. Značajno bolje pamćenje i brže učenje puno će značiti i za bolju kvalitetnu osobnog života svakog polaznika.

 • Pružate nešto jedinstveno!
  Edukacije koje se bave poboljšanjem pamćenja i učenja rijetke su same po sebi, a još rjeđe u poslovnom okruženju. Super Student edukacije jedinstvene su po svojem pristupu, tehnikama koje daju konkretne rezultate u kratko vrijeme i po opuštenoj atmosferi. Super Student edukacija je ona o kojoj se priča dugo nakon što ju održimo.

Zanima Vas više? Želite dogovoriti edukaciju?
Pošaljite nam e-mail na:

Pitali smo polaznike - što im se najviše svidjelo?

"Svidjela mi se opuštenost kod Dine, ima ugodan pristup prema publici. Također, svidjeli su mi se zadaci koji su bili provedeni jer su zbilja pomogli u lakšem procesuiranju informacija."
-Iva, konzultant

"Zanimljivo predavanje, intenzivno, uspjeli smo svi bez problema održati koncentraciju za vrijeme cijelog trajanja predavanja. Korisne tehnike koje će dobro doći za učenje novih stvari i pogotovo novijim zaposlenicima koji sad moraju zapamtiti brdo informacija."
- Maja, voditeljica odjela za strateško planiranje

"Ima jako puno primjera te je edukacija interaktivna i korisna. Potiče na kreativnost i razmišljanje. Primjenjivat ću naučeno."
- Drago, voditelj odjela za pripremu i provedbu EU projekata

"Zadaci s igrama pamćenja, način objašnjavanja obrađenih tema, mogućnost praktične primjene znanja u privatnom i poslovnom okruženju."
- Robert, savjetnik za EU fondove.

"Postepeno prolaženje koraka odnosno tehnika koje olakšavaju pamćenje."
- Dominik, voditelj odjela za financijske analize