SUPER STUDENT

⭐⭐⭐⭐⭐
Vrijeme je da ispuniš svoj potencijal i pridružiš se preko 2.400 polaznika koji već koriste prednost boljeg fokusa, bržeg učenja i superpamćenja!

Za sve upite smo dostupni na info@superstudent.hr 

Ako si roditelj ili ideš u školu, studiraš ili jednostavno želiš učiti bolje. Ovdje klikni za edukacije i materijale za brže učenje i bolje pamćenje gradiva

Što je Super Student?

Super Student edukacije imaju svrhu pomoći ti da postigneš ogromnu prednost u školi, na fakultetu i u životu kroz tehnike pamćenja, učenja, koncentracije i motivacije. 

Ističemo se treningom "superpamćenja" koji omogućuje svakoj osobi da pamti informacije, znanja i ljude poput svjetskih prvaka ili Guinnessovih rekordera u pamćenju. Korištenjem jednostavnih i intuitivnih strategija i tehnika koje u kratko vrijeme daju konkretne rezultate. 

Ova vještina (uz trud i rad) daje takve rezultate da će drugi oko tebe pomisliti da imaš savršeno fotografsko pamćenje

U školi i na fakultetu ova vještina znači više slobodnog vremena, lakše učenje i bolje znanje i ocjene uz manje stresa. 

Vještina brzog, preciznog dugotrajnog pamćenja je moćan alat. Mi ti možemo pomoći da ju naučiš koristiti, a ti najbolje znaš gdje ju iskoristiti da stvoriš prednost u svom životu

Što polaznici kažu o Super Student edukacijama?

⭐⭐⭐⭐⭐ (5.0) je najčešća ocjena koju dobivamo od svojih polaznika! 

Nema ništa ljepše od toga kada su ljudi zadovoljni onim što nudiš... U kratko vrijeme koje postoji, Super Student se iskazao pred učenicima, studentima i poslovnim ljudima koji žele usvajati velike količine znanja brzo i lako. Ponosni smo što to pokazuju i javne recenzije!

Tko stoji iza Super Studenta?

Bok! Ja sam Dino Benedetti, drago mi je! 

Zadnjih 13 godina posvetio sam traženju savršenog načina za brže, lakše i kvalitetnije učenje: "superučenje" - da sebi olakšam život i brže usvajam nova znanja. 

To me dovelo do razvijanja metoda koje zovem tehnike superpamćenja - koje ljudima poput tebe i mene omogućuju pamćenje ogromnih količina informacija brzo, lako i dugotrajno - u prosjeku barem 200-300% bolje! 

Krenuo sam sebi olakšati život, a tehnike superučenja i superpamćenja sada prenosim drugima kroz Super Student. Krenuli smo sa studentima, a sada držimo edukacije za sve uzraste: od osnovne i srednje škole, preko fakulteta pa do poslovnih edukacija

Iza sebe imamo preko 2.000 zadovoljnih polaznika i nastojimo taj broj povećavati svaki dan.

Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti na nekoj edukaciji!