Uspješno učenje

Besplatna WhatsApp zajednica za motivaciju, podršku i savjete za učenje!

O čemu se točno radi?

Uspješno učenje je naziv WhatsApp zajednice u organizaciji Super Studenta. Otvorena je za djecu, studente, roditelje i sve one koji žele uspješnije učenje. 

Ideja je da na jednom mjestu okupimo vrijedne, mlade ljude koji će se međusobno motivirati i pružati podršku u učenju. Uz to, u grupi je aktivan naš predavač koji pomaže odgovoriti na pitanja i probleme s učenjem. Pripremili smo repozitorij s materijalima za kvalitetno učenje, a članovi zajednice imaju priliku sudjelovati u redovnim Zoom savjetovanjima za uspješno učenje i lako polaganje ispita.

WhatsApp dopušta najviše 1024 članova unutar grupe pa požuri dok još imamo mjesta. Sve što ti treba da se pridružiš zajednici je pametni telefon s WhatsApp aplikacijom. Klikni na gumb iznad i postani dio naše zajednice!

Kako izgleda sudjelovanje u zajednici?

Svaki je dan u našoj zajednici tematski određen da potakenmo sve na angažman i međusobnu diskusiju i podršku. 

1. Ponedjeljak - Motivacijski dan: Pokrećemo tjedan motivacijskim citatima i porukama podrške.

2. Utorak - Dan za pomoć u učenju: Članovi dijele probleme s učenjem, a mi nudimo savjete i preporučujemo resurse.

3. Srijeda - Dan za dijeljenje neuspjeha: Otvoreno dijelimo neuspjehe kako bismo pokazali da je u redu ponekad ne uspjeti.

4. Četvrtak - Dan za preporuke: Dijelimo korisne resurse za učenje i tražimo preporuke od članova.

5. Petak - Dan za proslavu uspjeha: Članovi dijele svoje uspjehe, velike ili male, kako bi proslavili napredak.

6. Subota - Dan za opuštanje: Dijelimo zanimljive činjenice o učenju i pamćenju, a članovi dijele kako se opuštaju.

7. Nedjelja - Dan za planiranje: Članovi planiraju svoj tjedan učenja, dijele planove i postavljaju ciljeve za nadolazeći tjedan.

Naravno, svaki dan pomažemo s pitanjima i probemima u učenju pa uvijek možeš pitati, a ove teme samo pomažu da grupa bude još aktivnija i još korisnija. Osim toga, imamo zasebnu grupu "Opušteno čavrljanje" u kojoj članovi zajednice razgovaraju o različitim temama koje nisu nužno povezane s učenjem. Pomozi drugima! 

Koga sve znaš, a da bi im koristila motivirajuća zajednica sa savjetima za učenje? Pošalji im link na ovu stranicu da se pridruže: www.superstudent.hr/zajednica

Lakše je učiti i uspjeti u grupi! Prijavom i korištenjem zajednice Uspješno učenje, prihvaćate Pravila privatnosti i Uvjete korištenja.