ONLINE WEBINAR:
Kako učiti za rokove bez muke?

Za one koji si žele pomoći olakšati i ubrzati učenje. Za ispite i kolokvije bez čupanja kose i podočnjaka do poda.

Još samo nekoliko mjesta je slobodno. Termini su srijeda 18-19:30 i subota 10:30-12 sati.

Frustracija. Napor. Dosada. Očaj. Samo neki od čestih osjećaja koji se jave kad kreneš učiti, a pogotovo za ispite...

U čemu je problem? Može li ikako bolje?

Može. Samo ne na isti način na koji učiš još od osnovne škole. Trebaju ti tehnike koje znanstveno dokazano daju najbolje rezultate u najkraće vrijeme. Treba ti strategija da kad sjedneš za knjigu točno znaš što raditi. Korak po korak... I da imaš sigurnost da to što radiš donosi rezultate!

Upravo to ćemo proći u 90 minuta webinara.

Obradit ćemo 3 najčešće greške u učenju koje ti uzimaju koncentraciju, uništavaju motivaciju i daju slabe rezultate. Zatim ćemo te iste greške ispraviti sa korak po korak tehnikama i strategijom koju možeš krenuti odmah koristiti za bolje rezultate.

Snimku webinara možeš gledati neograničeno i dostupna ti je 0-24 online. Uz snimku dobivaš i PDF podsjetnik kao poklon za lakše učenje, a za one koji žele više dobivaš i e-priručnik za bolje učenje potpuno besplatno.

Termini su srijeda 01.06. od 18 do 19:30 ili subota 04.06. od 10:30 do 12 sati.

Preporučam ti da ne odgađaš i prijaviš se sada. Od efikasnijeg, boljeg i bržeg učenja bez muke dijeli te svega 90 minuta!

Što dobivam ako se prijavim danas?

✅ 90 minuta webinara za bolje i lakše učenje - u 2 termina

✅ Snimku možeš pregledavati neograničeno - bilo gdje i bilo kad

🎁 Poklon 1: PDF podsjetnik - sažetak webinara

🎁 Poklon 2: E-knjiga: Tajna uspješnog predavanja (inače 65 kn)

CIJENA:
200 kuna (26.54 EUR)

Mjesta su ograničena.

Pročitaj dojmove s prošlih edukacija! ⭐⭐⭐⭐⭐ (5.0)

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Česta pitanja (FAQ)

Za koga je ovaj webinar?

Ovaj webinar prvenstveno je namjenjen studentima i studenticama koji žele ispraviti greške kod učenja i učiniti učenje lakšim i efikasnijim, a bit će koristan svima kojima je učenje dio svakodnevice. Bilo da učiš redovito, ali želiš bolje rezultate... Ili učiš kampanjski i želiš najefikasnije tehnike... Ovo je za tebe.

Kako i gdje se održava?

U tvojoj sobi, uz omiljeno piće i udobnu stolicu. Ili možda u knjižnici... Gdje god ti želiš, jer možeš pristupiti gdje god da imaš internetsku vezu! Webinar držimo preko platforme Zoom.

Kada se održava?

Webinar možeš pratiti u ovim terminima:

  • 01.06.2022. Srijeda 18-19:30 sati

  • 04.06.2022. Subota 10:30-12:00 sati

Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno kliknuti na ljubičasti gumb "PRIJAVI SE" iznad. To te vodi na formular s prijavnicom.

Detalje o plaćanju, poveznicu (link) za predavanje i sve ostale informacije dobit ćeš na mail nakon popunjavanja prijavnice.

Tko je predavač?

Zovem se Dino Benedetti i od malena tražim načine za bolje pamćenje i učenje.

Tehnike koje sam otkrio i usavršio pomogle su mi da postanem učenik generacije, prođem gimanziju s 5-icama i upišem zagrebački FER. Sve to dok sam aktivno trenirao i postao državni prvak u kickboxingu!

Već nekoliko godina držim edukacije koje je prošlo preko 400 zadovoljnih polaznika, izdao sam priručnik za brzo učenje, a moje savjete za učenje na društvenim mrežama prati preko 27.000 ljudi.

Kako kaže jedna studentica prava: "Nemojte čekat' kraj faksa da se prijavite jer znatno olakšava učenje." Preporučam da ne odgađate i prijavite se sada!