2 DANA PO 2 SATA PREDAVANJA:
Radionica brzog učenja
za najbolji početak polugodišta!

Učenje na do 4x brži, lakši i kreativniji način u samo 2 dana. Manje stresa, više motivacije i slobodnog vremena.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Pohvale Dini koji ostavlja prostora za pitanja i nedoumice te daje odlične savjete i strategije koje sam počela primjenjivati na gradivo i olakšalo mi je razumijevanje zahtjevnijeg gradiva." - Karla

Sva su mjesta popunjena.

Brže i lakše učenje za bolje školske rezultate bez stresa.

  • Za one koji su lošije započeli školsku godinu i žele ući u novo polugodište s više samopouzdanja i boljim rezultatima.

  • Za one koji su odlično krenuli i žele još više povećati momentum za najbolje rezultate uz više slobodnog vremena.

Radionica je namijenjena svim dobima osnovne i srednje škole, uz preporuku da djeca mlađa od 12 godina prate uz pomoć roditelja.

TERMINI:

  • Vikend, 7. i 8. siječanj 2023 od 14 do 16 sati. POPUNJENO

  • Vikend 14. i 15. siječanj 2023 od 10 do 12 sati. POPUNJENO

Predavanja su online, a bit će dostupne i snimke za sve one koji ne stignu u termin.

CIJENA UPISA:

Cijena upisa radionice iznosi 65 eur (489,74 kn).

Što sve dobivam?

2 dana po 2 sata predavanja s konkretnim savjetima koji se već isti dan mogu krenuti koristiti za bolje školske rezultate!

  • Korak po korak ćemo proći 3 najčešće greške u učenju koje koče djecu i kako ih ispraviti koristeći znanstveno dokazane metode za brže i efikasnije učenje

  • Objasnit ćemo kako smanjiti stres i strah pred ispitivanje te kako povećati motivaciju za učenje

  • Savladat ćemo osnovnu tehniku superpamćenja (kakvu koriste svjetski prvaci u pamćenju) koja će omogućiti lakše i brže pamćenje teške i dosadne teorije

Svi polaznici će dobiti snimke oba dana predavanja. Zato ne morate brinuti ako ne stignete na neki termin ili ako Vam nešto iskrsne, a moći ćete i sve dodatno ponoviti za bolje razumijevanje.

Uvijek se trudimo pružiti što veću vrijednost, tako da smo za polaznike pripremili dodatne poklone koji nisu dostupni drugdje:

🎁 Sažetak najbitnijih slajdova s radionice za lako prisjećanje, pdf (vrijednost 150 kuna)
🎁 Vodič 10 koraka za uspješno učenje, pdf (vrijednost 100 kuna)
🎁 Radni listić za stvaranje ugodnijeg učenja u samo 10 minuta, pdf (vrijednost 120 kuna)

Dodatni pokloni podižu vrijednost ove radionice preko 800 kuna!

CIJENA:
65 eur
(489,74 kuna)

Sva su mjesta popunjena.

Ako znate da Vaše dijete ima puno veći potencijal od onoga što pokazuje u školi i želite da uči na lakši način koji će omogućiti više slobodnog vremena i bolje rezultate… Prijavite se na vrijeme, jer svaki puta imamo roditelje koji nam se jave nakon popunjenja mjesta, a tada na žalost gubite mjesec-dva na čekanje novih upisa tijekom kojih je dijete već moglo učiti na bolji i bezbolan način.

Pročitajte dojmove polaznika! ⭐⭐⭐⭐⭐ (5.0)

Česta pitanja (FAQ)

Za koga je ova radionica?

Za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola koji žele bolje rezultate uz manje stresa i više slobodnog vremena.

  • Oni koji se muče s učenjem, jedva prolaze ispite i nedostaje im motivacije dobit će novi pogled na učenje i konkretne tehnike za lakše i kvalitetnije učenje.

  • Oni koji imaju dobre ocjene, dobit će načine da bolje usavrše svoje učenje kako bi čitav proces postao kreativniji i efikasniji za bolje rezultate uz više slobodnog vremena.

Radionica je namijenjena svim dobnim skupinama, uz preporuku da djeca mlađa od 12 godina prate uz pomoć roditelja.

Kako i gdje se održava?

Radionica se održava online, putem platforme Google Meet. (Slično kao Zoom, MS Teams ili Skype)

Za pristup je potrebno računalo (može i tablet ili pametni telefon) i pristup internetu, a link za praćenje radionice dobit ćete putem e-maila.

Svi polaznici moći će ponovno pogledati radionicu putem snimke koja će biti dostupna 7 dodatnih dana za neograničeno gledanje.

Što ako zakasnimo ili propustimo termin?

Ne brinite! Najbolja stvar kod online radionice je mogućnost snimanja - snimka oba dana radionice svima će biti dostupna za neograničeno pregledavanje unutar 7 dana od završetka radionice tako da ćete stići sve pogledati (i više puta, ako bude potrebno).

Snimku ćete dobiti putem e-maila nakon održanog drugog dana radionice.

Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno kliknuti na ljubičasti gumb "PRIJAVA" iznad. To Vas vodi na formular s prijavnicom koju treba popuniti za sudjelovanje.

Nakon popunjavanja prijavnice dobivate detalje o plaćanju. Uplata se vrši na transakcijski račun firme uplatnicom ili online bankarstvom. Plaćanje je potrebno izvršiti unutar 3 radna dana od prijave.

Poveznicu za gledanje radionice i sve ostale informacije i materijale dobivate na mail nakon što zaprimimo Vašu uplatu.

Za sva pitanja pošaljite nam poruku na prijave@superstudent.hr

Tko je predavač?

Zovem se Dino Benedetti i od malena tražim načine za bolje pamćenje i učenje.

Tehnike koje sam otkrio i usavršio pomogle su mi da postanem učenik generacije, prođem gimanziju s 5-icama i upišem zagrebački FER. Sve to dok sam aktivno trenirao i postao državni prvak u kickboxingu!

Što je najvažnije - razvio sam drugačiji stav i ljubav prema učenju koja mi i danas pomaže da se usavršavam i rastem.

Već nekoliko godina držim edukacije koje su pomogle preko 1.000 učenika, studenata i poslovnih ljudi, izdao sam priručnik za brzo učenje, a moje savjete za pamćenje i učenje na društvenim mrežama svakodnevno prati preko 50.000 ljudi.

Kako kaže jedna studentica prava: "Nemojte čekat' kraj faksa da se prijavite jer znatno olakšava učenje." Preporučam da ne odgađate i prijavite se sada!