U medijima

Ovdje možete pronaći kratki pregled gostovanja u emisijama, intervjuima i podcastima.

Kako razviti super pamćenje? Ne postoji bolje mjesto za ovu temu nego podcast pod nazivom Superhuman Life! U gotovo 2 sata razgovora, s voditeljem Ivicom Srakočićem otkrivam kako sam krenuo sa tehnikama pamćenja, ovisi li pamćenje o IQ i koji su osnovni principi na kojima superpamćenje funkcionira.

Članak: Jutarnji list

Jutarnji list u tiskanom izdanju i na web portalu objavio je priču Super Studenta! Jeste li znali da su neki mislili da umjesto instrukcija i tečajeva pamćenja i učenja prodajemo tablete za koncentraciju? Kakvu ulogu TikTok ima u promociji Super Studenta? Kliknite ovdje i pročitajte članak na portalu Jutarnjeg i saznajte odgovore! Pronaći ćete i ekskluzivan video koji će vam u 30 sekundi objasniti kako lakše pamtiti teške definicije.

Podcast: Surove Strasti

Gostovanje u #1 business & lifestyle podcastu u regiji! Saša Tenodi i Ivan Voras pozvali su me da im otkrijem koje su najbolje tehnike brzog pamćenja za posao i učenje. Snimili smo izvanrednu epizodu koju možete pronaći na stranici Surovih Strasti ili u svojoj omiljenoj podcast aplikaciji pretražiti "Surove Strasti E316". Poslušajte do kraja, jer vas očekuje i kratka demonstracija kako bolje pamtiti!

Poslovni i edukativni portal Excel-Kobeščak donosi intervju koji objašnjava kakvu prednost donosi bolje pamćenje i brže učenje u poslovnom, ali i privatnom životu. Saznajte kako bolje pamtiti i kako je nastao naš popularni priručnik za brzo učenje.

Podcast: Eduza Show

S Višnjom Željeznjak na Eduza.hr razgovarao sam o tome kako je biti mladi student-poduzetnik te kako se probiti na TikToku s korisnim i edukativnim sadržajem. Podcast možete poslušati (i pročitati ) ovdje.

Intervju: MojFaks.hr

Portal MojFaks intervjuirao me o počecima Super Studenta i kako je to izgledalo za prvih 100 polaznika tečajeva superpamćenja. Intervju možete pročitati ovdje.

Kolumna za Surove Strasti

Za portal uz poznati podcast Surove Strasti objavio sam kolumnu u kojoj objašnjavam korak po korak kako lakše i bolje pamtiti sadržaje podcasta ili audioknjiga. Članak možete pročitati ovdje.

Članak za Eduza.hr

Za edukacijski portal Eduza napisao sam članak o efikasnom vođenju bilješki za poslovne edukacije. Ako vas zanima kako bolje naučiti i iskoristiti poslovne edukacije, članak možete pronaći ovdje.

Intervju:
Društvo (ne)uspješnih

Ana Borić intervjuirala me za svoj portal Društvo (ne)uspješnih. Proveli smo ugodnih 2 sata pričajući, a što je superpamćenje, kakvi su bili prvi klijenti Super Student edukacija i još puno toga pročitajte ovdje. Na kraju intervjua dobio sam diplomu i postao ponosni član društva.